Lääketiede ja hammaslääketiede Pécs Unkari pääsykoe Helsingissä

Pécsin yliopisto on järjestämässä maaliskuussa Helsingissä pääsykoetta mikäli sellaiselle on tarpeeksi kiinnostusta ja ilmoittautuneita hakijoita. Tämän uutisen tarkoituksena on kartoittaa kysyntää kokeen järjestämiselle Helsingissä. Nyt kannattaa ilmoittautua kokeeseen sillä Suomessa ei ole aiemmin järjestetty lääketieteen pääsykoetta Unkarilaiseen yliopistoon (linkistä näet missä kokeita on jo sovittu pidettävän vuonna 2018 http://admissions.medschool.pte.hu/application-step-by-step/entrance-exams-abroad).

Pääsykoe koostuu kirjallisesta ja suullisesta osiosta. Kirjallinen osio koostuu monivalintakokeesta (100 kysymystä) ja kestää 2:30 tuntia (linkistä löydät aiheesta http://admissions.medschool.pte.hu/application-step-by-step/entrance-exam-topics#nav). Suullinen osio kestää noin 15 – 20 minuuttia.

Ilmoita sähköpostilla meille mikäli olisit osallistumassa Helsingissä järjestettävään kokeeseen. Ilmoittautuminen ei ole sitova.

Lisätietoa Pécs yliopistosta (linkistä näet tarjottavat englanninkieliset tutkinnot, lukukausimaksut ja pääsyvaatimukset http://international.pte.hu/programs?field_academic_level_type_tid=All&field_language_tid=12&field_discipline_tid=16).

Pyytäisimme vastausta mahdollisimman pian ja viimeistään perjantaina 2.2.2018 mennessä.