LONTOON YLIOPISTON CERTIFICATE OF HIGHER EDUCATION IN COMMON LAW JA OIKEUSNOTAARIN TUTKINTO (LL.B.) HELSINGISSÄ.

Yleistä

Institute of English Law tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden opiskella  Lontoon yliopiston tarjoamaa oikeusnotaarin tutkintoa ja Common Law (CertHE) todistusta Helsingissä.

Lontoon yliopiston on perustanut Oxford ja Cambridge yliopistot vuonna 1858. Lontoon yliopisto on myös ensimmäinen yliopisto, joka antaa mahdollisuuden olla töissä ja opiskella samanaikaisesti sekä suorittamaan tentit opiskelijan asuinpaikalla ilman läsnäolopakkoa Lontoossa.

 

Koulutuksen Helsingissä järjestää Institute for English Law yhteistyössä Lontoon yliopiston kanssa. Vuonna 2018 perustetun Institute of English Law:n päätavoite on “edistää oppimista ja osaamista opetuksen ja tutkimuksen avulla”. Institute of English Law järjestää opetuksen Lontoon yliopiston oikeusnotaarin tutkinnon ja Common Law (CertHE) todistuksen suorittamiseen. 

 Mitä etuja opiskelusta on sinulle?

 • suoritat oikeustieteen kandidaatin tutkintoon (oikeusnotaari). tähtääviä opintoja (ei humanististentieteiden kandidaatin tutkintoa)
 • 3 vuoden ohjelman oikeudelliset aineet takaavat laadukkaan oikeustieteen perustutkinnon.
 •    tutkinto antaa erinomaiset edellytykset maisteritutkinnon suorittamiselle (LL.M.).
 • korkean akateemisen laadun varmistavat 11 Lontoon yliopiston jäseninstituutiota (mm. Kings College London, The London School of Economics and Political Science ja Queen Mary University of London).
 • Kilpailukykyinen maksurakenne (vrt. identtinen ohjelma Kings Collegessa Lontoossa 30 000 €  lukuvuosi).
 • Suomessa opiskellessa säästöä kertyy myös Lontoon korkeista elinkustannuksista!
 • Ei tarvitse hakea UCAS:in kautta (The Universities and Colleges Admissions Service).
 • Luennot Helsingin keskustassa viikonloppuisin, joka mahdollistaa myös päivätyön opintojen ohessa.
 • Kilpailukykyinen maksurakenne (vrt. identtinen ohjelma Kings Collegessa Lontoossa 30 000 €  lukuvuosi).
 • Joustava maksuohjelma 1. – 4. erässä / lukuvuosi.
 • Opintotukeen oikeutettu opinto-ohjelma.
 • Opinto-ohjelman ei kuulu Suomalaisen yhteishaun piiriin joten voit hakea useampaan korkeakouluun

Yksivuotinen koulutus, joka sisältää oikeusnotaarin tutkinnon ensimmäisen vuoden moduulit/aineet: 

– sopimusoikeus, rikosoikeus, oikeusjärjestelmä ja metodi ja julkinen oikeus.

Common Law (CertHE) ohjelma on erinomainen tapa aloittaa oikeustieteen opinnot.

Hyväksytysti suoritettu yksivuotinen Common Law (CertHE) todistus oikeuttaa jatkamaan opintoja oikeusnotaarin tutkinnon suorittamiseksi

Kolmivuotinen tutkinto sisältää seuraavat pakolliset moduulit:

– sopimusoikeus, rikosoikeus, oikeusjärjestelmä ja metodi, julkinen oikeus, esineoikeus, EU-oikeus, vahingonkorvausoikeus, trusti-oikeus ja oikeusteoria.

Vaihtoehtoisina moduleina ovat:

– hallinto-oikeus, perheoikeus, kansainvälinen ihmisoikeus, kriminologia, riidanratkaisu, riita- ja rikosoikeudenkäynti, yhtiöoikeus, kansainvälinen yksityisoikeus, työoikeus, oikeudenkäynti- ja näyttö, immateriaalioikeus, kansainvälinen kauppaoikeus, johdanto Islamin oikeuteen ja kansainvälinen oikeus.

Oikeusnotaarin tutkintoon kuuluu myös kirjallinen lopputyö

Opiskeleminen

Opinnot järjestetään Helsingin keskustassa (Forum, Meeting Park Campus) perjantai iltapäivisin ja lauantai aamuisin.  Opetuskielenä on englanti. Opiskelu on intensiivistä sekä henkilökohtaista ja mahdollistaa moduulikokeen suorittamisen. Itsenäinen opiskelu muodostaa tärkeän osan opetuksesta, johon Lontoon Yliopisto tarjoaa muun muassa laajan Online Library dataverkoston ja Laws Virtual Learning Environment (VLE) opiskeluympäristön. 

Oppilas kirjataan opiskelijaksi Institute for English Law ja Lontoon Yliopistoon, joka vastaa kurssista, kurssimateriaalista, kurssikokeista ja tutkinnon myöntämisestä.  

Lukuvuosimaksu on EU:ssa asuvalle 7.316€ (sis. alv) ja EU:n ulkopuolella asuvalle 14.632€ (sis. alv). Lukuvuosimaksun voi maksaa yhdessä, kahdessa tai neljässä erässä. *Lukuvuosimaksu ei sisällä Lontoon Yliopiston erillisiä maksuja*

Hakeminen, CertHE ja LL.B

Tutustu CertHE ja LL.B ohjelmiin, ja mikäli asian tiimoilta herää kysymyksiä, niin tiedustele asiasta lähettämällä meille kotisivujemme kautta tiedustelun tai soittaa numeroon +372 5552 4899. Voit myös lähettää sähköpostin myös suoraan Institutue of English Law osoitteeseen info(at)englishlaw.institute 

*Muista lisää sivustomme tiedusteluun oma nimi, sukunimi, syntymäaika, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä tietoa koulutuksestasi. Välitämme yhteystiedot Institute for English Law:lle, joka on yhteydessä hakijaan ja järjestää haastattelun hakijan ja Institute of English Law:n välillä  (skype tai tapaaminen). 

Hakuaika on ympärivuotinen.