LONTOON YLIOPISTON CERTIFICATE OF HIGHER EDUCATION IN COMMON LAW JA OIKEUSNOTAARIN TUTKINTO (LL.B.) HELSINGISSÄ.

Yleistä

Institute for English Law tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden opiskella  Lontoon yliopiston tarjoamaa oikeusnotaarin tutkintoa ja Common Law (CertHE) todistusta Helsingissä. 

Lontoon yliopiston on perustanut Oxford ja Cambridge yliopistot vuonna 1858. Lontoon yliopisto on myös ensimmäinen yliopisto, joka antaa mahdollisuuden olla töissä ja opiskella samanaikaisesti sekä suorittamaan tentit opiskelijan asuinpaikalla ilman läsnäolopakkoa Lontoossa.

 

Koulutuksen Helsingissä järjestää Institute for English Law yhteistyössä Lontoon yliopiston kanssa. Vuonna 2018 perustetun Institute for English Law:n päätavoite on “edistää oppimista ja osaamista opetuksen ja tutkimuksen avulla”. Institute for English Law järjestää opetuksen Lontoon yliopiston oikeusnotaarin tutkinnon ja Common Law (CertHE) todistuksen suorittamiseen. 

 

Yksivuotinen koulutus, joka sisältää oikeusnotaarin tutkinnon ensimmäisen vuoden moduulit/aineet: 

– sopimusoikeus, rikosoikeus, oikeusjärjestelmä ja metodi ja julkinen oikeus.

Common Law (CertHE) todistus on erinomainen tapa aloittaa oikeustieteen opiskelut Lontoon yliopistossa

Hyväksytysti suoritettu yksivuotinen Common Law (CertHE) todistus oikeuttaa jatkamaan opintoja oikeusnotaarin tutkinnon suorittamiseksi

Kolmivuotinen tutkinto sisältää seuraavat pakolliset moduulit:

– sopimusoikeus, rikosoikeus, oikeusjärjestelmä ja metodi, julkinen oikeus, esineoikeus, EU-oikeus, vahingonkorvausoikeus, trusti-oikeus ja oikeusteoria.

Vaihtoehtoisina moduleina ovat:

– hallinto-oikeus, perheoikeus, kansainvälinen ihmisoikeus, kriminologia, riidanratkaisu, riita- ja rikosoikeudenkäynti, yhtiöoikeus, kansainvälinen yksityisoikeus, työoikeus, oikeudenkäynti- ja näyttö, immateriaalioikeus, kansainvälinen kauppaoikeus, johdanto Islamin oikeuteen ja kansainvälinen oikeus.

Oikeusnotaarin tutkintoon kuuluu myös kirjallinen lopputyö

Opiskeleminen

Luennot pidetään Helsingin keskustassa (Forum, Meetin Park Campus) perjantai iltapäivisin ja lauantai aamuisin.  Opetuskielenä on englanti. Opiskelu on intensiivistä sekä henkilökohtaista ja mahdollistaa moduulikokeen suorittamisen. Itsenäinen opiskelu muodostaa tärkeän osan opetuksesta, johon Lontoon Yliopisto tarjoaa muun muassa laajan Online Library dataverkoston ja Laws Virtual Learning Environment (VLE) opiskeluympäristön. 

Oppilas kirjataan opiskelijaksi Institute for English Law ja Lontoon Yliopistoon, joka vastaa kurssista, kurssimateriaalista, kurssikokeista ja tutkinnon myöntämisestä.  

Lukuvuosimaksu on EU:ssa asuvalle 4.760€ (euroa) ja EU:n ulkopuolella asuvalle 12.550€ (euroa). Lukuvuosimaksun voi maksaa yhdessä tai kahdessa erässä. *Lukuvuosimaksu ei sisällä Lontoon Yliopiston erillisiä maksuja*

Hakeminen, CertHE ja LL.B (vaihe 1)

Tutustu CertHE ja LL.B ohjelmiin, ja mikäli asian tiimoilta herää kysymyksiä, niin tiedustele asiasta lähettämällä meille kotisivujemme kautta tiedustelun. Voit myös lähettää meille sähköpostin osoitteeseen info(at)veridium.eu tai soittaa numeroon +372 5552 4899. 

*Muista lisää sivustomme tiedusteluun oma nimi, sukunimi, syntymäaika, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä tietoa koulutuksestasi. Välitämme yhteystiedot Institute for English Law:lle, joka on yhteydessä hakijaan ja järjestää haastattelun hakijan ja Institute for English Law:n välillä  (skype tai tapaaminen). 

Hakeminen, CertHE ja LL.B (vaihe 2)

Hakijan on haettava suoraan Lontoon yliopiston sivustojen kautta. Institute for English Law avustaa hakijaa hakemaan Lontoon yliopiston ohjelmiin.  

Hakijan koulutusta koskevat todistukset tulevat olla englanninkielisiä (oppilaitokset yleensä antavat myös englanninkielisen todistuksen). 

Lontoon yliopisto järjestää englanninkielen ymmärtämisen kokeen, joka on verkkopohjainen kirjallinen koe. Hakijalle ilmoitetaan haun tuloksesta. Mikäli hakija on hyväksytty opiskelemaan, niin rekisteröinnin loppuun saattamiseksi hakija tulee kirjautua omaan tiliin University of Londonin VLE tietojärjestelmässä ja rekisteröityä vaadittaviin moduuleihin. Sen jälkeen kun moduulit on valittu, niin järjestelmä vie maksusivustoon. Hakija saa Lontoon yliopistolta käyttäjätunnuksen ja opiskelijaumeron. 

*Muista valita myös hakemusmaksu, rekisteröintimaksu ja moduulin kokeiden maksut. Muista myös, että sinulla on oikeus jatkaa LL.B toiselle vuodelle mikäli olet suorittanut kolme ensimmäisen vuoden moduulien (Legal system and method tulee sisältyä vaadittuihin kolmeen moduuliin), joten valitse ainakin kolme moduulia ja kolme koemaksua. Kun olet valinnut moduulit, niin järjestelmä siirtää sinut maksusivulle jossa valitset “off line payment” maksun ja valitsette “Cheqes/bankers draft” maksutavan. Tämän jälkeen lataa lomake ja lähetä se meille sähköpostilla osoitteeseen info(at)veridium.eu*

Tämän jälkeen ilmoita opiskelijanumerosi Institute for English Law:lle,  joka rekisteröi opiskelijat opetusohjelmaan ja vastaa  rinnakkais opetuksesta Helsingissä!

Haku kestää noin kuukauden mikäli kaikki asiakirjat ovat kunnossa.

*Hakuaika päättyy 30.8.2020*