Haku Tallinnan yliopistoon Oikkis

Alla on kooste vastauksista yleisimpiin kysymyksiin

 

Haku vaatimukset ovat toisen asteen koulutus ja riittävä englanninkielentaito. Lisäksi on suoritettava kirjoitustehtävä (englanninkielellä) ja oltava valmis haastatteluun. Molemmilla toimenpiteillä mitataan motivaatiota ja englanninkielentaitoa. Kysymyksessä ei ole karsiva koe. Tallinnan yliopistolla ei ole myöskään kiintiötä kurssille.

 

Hakuaika Tallinnan yliopistoon loppuu 15.8.2017.

 

Muista, että lähetät hakulomakkeen (tulostettu on-line hakemus) ja liitteet Tallinnan yliopistoon postissa 15.8.2017 mennessä. Eli lähetä ajoissa postissa, jotta ovat varmasti perillä Tallinnan yliopistossa viimeistään 15.8.2017.

 

Hakulomakkeessa on valittava joko Tallinnan tai Helsingin toimipiste.

 

Lukuvuosimaksu on 4 352 euroa. Lukukausivuosimaksun maksamisessa voi valita kolme eri maksutapaa; kertamaksu, maksu 4 erässä tai maksu 8 erässä. Kaikki suomalaiset ovat oikeutettuja Kelan opintotukeen ja opintolainaan.

 

Tallinnassa opetus on viikoittain ja Helsingissä joka toinen viikko torstaista lauantaihin. Kaikki opetus tapahtuu englanninkielellä. Opiskelijoilla on mahdollisuus normaaliin opiskelijanvaihtoon Erasmus ohjelmassa.