Jäikö opiskelupaikka haaveeksi? Hae Unkarin Pécs yliopistoon opiskelemaan lääketiedettä tai hammaslääketiedettä!

Hae yhteishaun ulkopuolella opiskelemaan lääketiedettä tai hammaslääketiedettä nyt syksyllä alkaviin opintoihin Unkarin Pécs yliopistoon. Nyt sinulla on mahdollisuus viettää tehokas välivuosi opiskelemalla haluamaasi oppiainetta. Koska opiskelupaikka ulkomailla on yhteishaun ulkopuolella niin voit hakea Suomeen opiskelemaan ensi vuonna mikäli haku on vielä tuolloin ajankohtainen. Tällä tavalla käytät tehokkaasti välivuoden opiskelemalla haluamaasi oppiainetta tai jatkat opintojasi loppuun Pécs yliopistossa, jossa on paljon pohjoismaisia nuoria opiskelemassa lääketiedettä tai hammaslääketiedettä.  

Pécsin yliopisto on yksi Euroopan vanhimpia yliopistoja ja ensimmäisen yliopisto, joka on vuodesta 1984 tarjonnut ulkomaalaisille opiskelijoille englanninkielistä lääketieteen lisensiaatin tutkintoa. Pécsin yliopiston monien etuuksine ansiosta yliopiston kansainvälinen linja on vuosi vuodelta kasvattanut suosiotaan. 

Pääsyvaatimuksena opiskelemaan on toiseen asteen koulutus, riittävä englanninkielen taito ja kokeen suorittaminen. Järjestämme Pécs yliopiston kanssa koetilaisuuden perjantaina 17.07.2020. Koetilaisuus järjestetään korona epidemian vuoksi poikkeuksellisesti verkkokokeena hakijan kotoa käsin. Koetilaisuudesta on virallinen ilmoitus Pécs yliopiston sivuilla http://admissions.medschool.pte.hu/application-step-by-step/entrance-exams-abroad .  

Itse koe käsittää kirjallisen ja suullisen osion. Kirjallinen osio kestää 0900 – 1200 ja suullinen osio 1300 – 1700 riippuen osallistujien määrästä. Kokeen aiheista biologia, kemia, englanninkieli ja lääketieteen englanninkielen terminologia löytyvät Pécs yliopiston sivuilta  http://admissions.medschool.pte.hu/application-step-by-step/entrance-exam-topics . 

Kyseessä ei ole sisäänpääsykoe vaan tilaisuus, jossa arvioidaan hakijan perustiedot, englanninkielentaito ja motivaatio. Joten jokainen joka on lukenut Suomen sisäänpääsykokeisiin omaa erittäin vahvan pohjan kokeen onnistuneelle suorittamiselle.

Edellytyksenä osallistumiselle kokeeseen on Pécs yliopiston 200 USD hakemusmaksun ja Veridium Education 250 euron koemaksun maksaminen etukäteen sekä hakijan perustietojen täyttäminen hakemuslomakkeeseen (kohta 1) http://admissions.medschool.pte.hu/application-step-by-step/application-form.   Pécs yliopiston hakemusmaksusta lisätietoa sivulta http://admissions.medschool.pte.hu/application-step-by-step/application-form . Veridium Educationin koemaksu 250 euroa maksetaan seuraavalle tilille: Veridium Europe OÜ, SEB Bank, EE18 1010 2200 5365 0015, viite Koemaksu. 

Pyydämme vahvistamaan osallistumisenne koetilaisuuteen maksamalla edellä mainitut hakemus- ja koemaksut viimeistään 10.07.2020 ja ilmoittamalla meille sähköpostilla seuraavat tiedot: nimi, sukunimi, sähköpostiosoite, osoite ja puhelinnumero, sähköpostiosoitteeseen: info@veridium.eu   

Annamme mielellämme lisätietoa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *